Sprogkursus på smukke Højstrupgård

Sprogkurser er ofte et sammenhængende forløb. Enten over flere dage, uger eller måske endda måneder og år, hvis det er et helt nyt sprog, man giver sig i kast med.Jeg har de sidste måneder gået til kinesisk en gang om ugen og nogle gange i weekenderne, da det er som om, at det kinesiske ikke er helt ligetil. Alene det kinesiske alfabet giver mig store udfordringer, og så er det altså svært at danne ord – og sætninger.

Jeg bor selv i nærheden af Helsingør, og har indtil fornylig været helt ubevidst om, hvad det store flotte palæ på Ejler jensensvej har været brugt til. Det store hvide palæ hedder Højstrupgård og er fra 1897, og ligger i en stor, grøn og smuk park. I går var første gang jeg besøgte Højstrupgård. Det var i anledning af, at vi skulle have en gæsteunderviser til et heldagskursus.

Vi var alle meget imponerede over Højstrupgård. Ét er de flotte omgivelser, som næsten er eventyrlige, men forplejningen gennem hele dagen var også rigtig lækker. Det var på ingen måde pap-sandwiches vi fik serveret, men derimod sund og velsmagende mad.

Jeg var imponeret over Højstrupgårds service og blev i samme omfang opmærksom på, at de også tilbyder at holde firmafest, bryllup og har lækre konferencefaciliteter. Et godt kursus er dog hvad Højstrupgaard sætter størst ære i.

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du læse mere på deres hjemmeside.

 

This entry was posted in Sproget. Bookmark the permalink.

Comments are closed.