Sprogrejsen- alt betalt af banken

Sprogkurser bliver stadig mere populære, da danskerne rejser mere og er interesseret i at kunne begå sig i de lande de rejser til. Der er mange måder at lære et nyt sprog på, men en god og billig mulighed er sprogkurser på nettet. 

Gratis sprogkurser på nettet

Der findes efterhånden et bredt udvalg af gratis sprogkurser på nettet der ikke kræver, at du indkøber bøger, opgavehæfter mv. Sprogkurserne svinger generelt meget i kvalitet, men man bør ikke nødvendigvis udelukke disse gratis kurser, da det kan være en god starthjælp. Hvis du skal lære et sprog fra bunden, kan de første moduler i et gratis sprogkursus være udemærket, da det er overordnet det samme, uafhængig af hvilken udbyder af sprogkursus på nettet, som du vælger. Desto bedre du bliver, desto flere udfordringer vil du ligeledes kræve. Det er i sådanne situationer, hvor de gratis sprogkurser på nettet halter efter, da de sjældent er lige så pædagogiske, som de sprogkurser der tager sig betalt, for deres ydelser.

Nogle biblioteker tilbyder ligeledes, at man gratis kan downloade sprogkurser på nettet, som du kan tilgå via bibliotekets hjemmeside. Det er endnu ikke alle biblioteker der er tilkoblet tjenesten, men flere kommer løbende til. Det mest udbredte er kurset TalkNow, hvor man kan lære at tale engelsk, tysk, svensk, russisk, thai, tyrkisk eller latin hjemmefra. Det eneste det kræver er en computer, der kører windows, de kalder det Downlån, og du kan læse kurserne i 7 dage, kvit og frit!

Købte sprogkurser på nettet

Engang imellem er de services der dukker op på nettet næsten for gode til at være gratis, og de vælger istedet at tage sig betalt. Til tider kan man få lov til at prøve de første moduller gratis, hvorefter man skal betale et beløb, hvis man vil fortsætte kurset. Disse kurser er ofte langt mere pædagogiske, end gratis kurserne og tilbyder således både opgaver i udtale, skrift og grammatik. Hvis du skal til Portugal om en måned og gerne vil være i stand til at begå dig i landet, så er de betalte sprogkurser klart at foretrække, da de som sagt er mere pædagogiske og indlæringen dermed bliver hurtigere og nemmere.

Det kan være, at du har fundet et sprogkursus der passer perfekt til dig, men det desværre er lidt for dyrt. Du vil gerne købe kurset nu, så du kan lære lidt inden din ferie om en måned og kan derfor ikke vente til næste lønningsdag. I sådanne tilfælde er det en mulighed at optage et lille lån med en kort løbetid, så du kan erhverve dig kurset med det samme. Et godt råd er dog, at man gennemgår sin økonomi forinden optagelse af lån, da man skal være i stand til at tilbagebetale et lille lån forholdsvis hurtigt. Du skal jo nødig tage på ferie med en rykker på lånet hængende over hovedet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.