Hemmeligt nummer

Du kender det sikkert: Det er tirsdag aften, og du sidder og ser tv og hygger. Pludselig ringer telefonen. Det er hemmeligt nummer, og du tænker “hvem faen er det”, og tager telefonen. For derefter at finde ud af, at det er en telefonsælger.

Du er sikkert en af de typer, der bliver ekstremt irriteret over disse forstyrrende typer, der uopfordret ringer dig op og vil vælge alt fra blade til forsikringer.
Men tro det eller ej. Telemarking virker. Selvfølgelig virker det. Ellers ville virksomhederne ikke benytte sig af det. Så du kan lige så godt gøre dig det klart med det samme: Det er nok ikke sidste gang, du bliver ringet op.

Hvordan fungerer telemarketing

Ja, du har helt ret: Oftest fungerer telemarketing ved, at unge studerende sidder i et stort call center, for derefter at skulle sidde en hel aften og modtage nej på nej på nej….. Men pludselig kommer ja’et.
mange unge har et telefonsælgerjob som studiejob. Dette skyldes dels, at der er mange af dem, men faktisk også at muligheden for gode penge er til stede.

Men telemarketing er meget mere end fattige studerende, hvis penge til dagen og vejen afhænger af dit ja.
For på BTB siden er telemarketing særdeles givende. Virksomheder er også per definition mere åbne over for nye samarbejdspartnere end privatpersoner er.
mange virksomheder benytter telefonen, når de skal sælge deres produkter. Det afhænger naturligvis også af produktets beskaffenhed. Og tror det eller lad være: Der findes rigtig mange gode telefonsælgere, der tjener bunker og atter bunker af penge, blot ved at sidde 8-16 hver dag. Bort set fra i weekenderne. Der bruger de de penge, de har tjent.

Hvem benytter sig af telemarketing

Det er dumt at udelukke nogle brancher fra at benytte sig af telemarketing. Det kan være rigtig givende inden for alle brancher.

Det er nemlig sådan, at telemarketing bureauer specialiserer sig inden for forskellige produkter.
Hvis du har en virksomhed, er det helt sikkert værd at prøve med telemarketing. Det er også sådan, at telemarketing firmaerne kan aflønnes på flere måder. Nogle får en fast pris, men andre kun får for hver kunde, de skaffer til dig. I længden kan det dog blive dyrere, fordi nogle telemarketing bureauer er så sindssyg dygtige til at generere kunder. Til gengæld er du sikker på, at du kun betaler for noget, du får ud af.

Det kan altid være en god idé at få tilbud fra flere bureauer, så du er sikker på, du får den rigtige pris.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.