Bliv bedre til it

En vigtig forudsætning for at kunne tage et online-sprogkursus er, at man formår at bruge computeren, og kunne håndtere de forskellige Office-programmer. Derfor kan det være en god ide, at tage et it-kursus, så man kan forbedre sine evner. Vi kommer hvert fald ikke udenom, at computeren er kommet for at blive, så man kan ligeså godt gøre hvad man kan, for at få mest mulig ud af den.

Tag et kursus i et Office-program

De fleste af os kender basisprogrammerne i Office-pakken særdeles godt, tror vi hvert fald selv. Men der er så mange funktioner i programmerne, at der med garanti er nogle vi overser. Segment.dk afholder kurser både for øvede og for begyndere, hvilket betyder at man kan blive bedre til de programmer, man allerede kender, eller man kan lære et helt nyt program at kende.
Hvis du forbedrer dine evner, betyder det også at du har mere at forhandle med, næste gang du skal forhandle løn med din chef, hvis dine nye evner vel og mærke er nogle, der også kommer din arbejdsgiver til gode.

Tag kollegaerne med på kursus

Arbejder du i en virksomhed, hvor der er nye arbejdsmetoder på vej, og medfører det, at i skal begynde at arbejde i nye Office-programmer, så foreslå din chef, at sende hele virksomheden, eller hvert fald de medarbejdere, som kan få glæde af det, på kursus.
I så fald er det også muligt at få tilrettelagt undervisningen, så den passer præcis til de behov i har. Og er det et program i skal arbejde med permanent, så kan det godt være, at i kan tilegne jer den nødvendige viden over tid, men i kan spare en masse tid og ressourcer ved, at have basisviden på plads, inden i skal køres ind i de nye programmer.

Andre kurser end Office-kurser

Der er selvfølgelig mange andre kurser end bare Office-kurser, du kan blandt andet tage til kursus i Apples iOS styresystem, så hvis du har en iPhone, kan du få mere ud af den, ved at tage på kursus og lære funktionerne at kende. Kender du andre der ligeledes får for lidt ud af deres telefon, så foreslå dem at tage med dig, så er det også lidt mere hyggeligt. Derudover kan det være at den ene kan huske ting, som den anden har glemt når i kommer hjem, og dermed kan i supplere hinanden, så i for mere ud af kurset.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.